Glue's Reparatie

Onderdelen en accessoires Glue's, zoals Beeldschermen, Charge Connectors, Power en Volume Flex kabels, Reparatie gereedschap, Touchscreens / Digitizers, schroevendraaiers, Opener tools, LCD-schermen, Complete LCD units, LCD Assembly Complete. Alle reparatie onderdelen voor de Glue's zijn beschikbaar bij GSM Parts Center (GPC), als u een specifiek product voor de Glue's niet kunt vinden neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden concurrerende prijzen, de hoogste kwaliteit mogelijk en wereldwijde verzending.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Glue's Glue's niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Glue's kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Glue's reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Glue's Glue's voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Glue's Glue's.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Glue's Glue's direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Glue's kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Rotterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Glue's Glue's? Dan bent u bij Corefix te Rotterdam op het juiste adres!