Jiadi-36 Reparatie

Bij Corefix in Rotterdam voeren wij alle reparaties voor de Jiadi-36 uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Jiadi-36 uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Jiadi-36 krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Jiadi-36 direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Rotterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Jiadi-36 apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Jiadi-36 Jiadi-36 niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Jiadi-36 kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Jiadi-36 reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Jiadi-36 Jiadi-36 voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Jiadi-36 Jiadi-36.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Jiadi-36 Jiadi-36 direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Jiadi-36 kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Rotterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Jiadi-36 Jiadi-36? Dan bent u bij Corefix te Rotterdam op het juiste adres!